събота, 3 ноември 2012 г.

При ленторязането Бойко хапва ли първи от питката?

Аз принципно не гледам телевизия. В стаята на майка ми има зомбивизор но то си е нейна стая и аз не се тикам там .Моят зомбивизор отдавна го шитнах на 1/3 от цената му.

Обаче днес татко - те са отдавна разведени с майка, има си друго прекрасно семейство, в което гледат семейно част от вечерта телевизия, ми обърна внимание на нещо много интересно:

При ритуала на ленторязането има и разчупване и хапване на специално приготвена питка. Татко твърди, че никога Бойко не е хапвал първи от питката, а като отчупи първи парченце, го дава на момичето, което му поднася питката. Единственото разумно обяснение е, че го е страх да не го отровят. Знам, че звуча параноично. Но то е защото не гледам тв. Моля, който гледа новини, да обърне внимание на ритуала с питката и да ми каже прав ли е баща ми.

6 коментара:

  1. Иван Христов02:02

    Да, прав е. Боко се страхува за живота си, защото е престъпник. Много душици е погубил и с основание очаква възмездие. Особено е отвратителен когато с мазните си груби и мръсни лапи изцапани с много кръв, тика насила залците в устата на момичетата. Глупав народ. Посрещат един доказан престъпник като месия.

    ОтговорИзтриване
  2. Да, прав е. Боко се страхува за живота си, защото е престъпник. Много душици е погубил и с основание очаква възмездие. Особено е отвратителен когато с мазните си груби и мръсни лапи изцапани с много кръв, тика насила залците в устата на момичетата. Глупав народ. Посрещат един доказан престъпник като месия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11:44

    Точно така е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11:44

    Точно така е.

    ОтговорИзтриване
  5. Абе глупости, прави го от ПР гледна точка. Изглежда добре и закачливо.

    Иначе си е така. Традиция си му е.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18:21

    И от донесена чаша не пие.

    и това е още от Сретен насам.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки коментар и се старая да отговарям :-)