петък, 23 юни 2006 г.

ББ forever



* Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. Твърде жалко, че той не плаче. Никога.

* Бойко Борисов не спи. Той чака.

* Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му.

* Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена.

* Когато някой нападне Бойко Борисов, в дознанието полицията записва код 45-11 – "самоубийство".

* Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там Бойко Борисов ще ви направи инвалид.

* Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името "Кошмари на Елм стрийт"

* Първата сцена от "Спасяването на редник Райън" представлява свободна интерпретация на работна среща на Бойко Борисов с лидери на ДСБ.

* Бойко Борисов веднъж свалил американски бомбардировач, като го посочил с пръст и казал "Бум!"

* Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов

* Когато Бойко Борисов отива да дари кръв, той отказва иглата и иска да му дадат нож и кофа.

* Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност, той е изобретил всички цветове. Освен розовото. Иван Костов е изобретил розовото.

* Когато Господ е произнесъл "Да бъде светлина", Бойко Борисов му отвърнал: "Кажи моля!"

* Идеята за първото българско шоу Сървайвър е била да оставят 16-те участници на един остров с Бойко Борисов. Шоуто се провалило, защото никой от 16-тимата не оцелял.

* Джордж Буш излъга, че Ирак има оръжия за масово поразяване. Всички знаят, че Бойко Борисов не беше по това време в Ирак.

* Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.

* Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален. Затова се обадили на Шварценегер за ролята.

* Преди няколко хиляди години, Бойко Борисов срещнал мечка. Тя толкова се уплашила, че избягала на северния полюс а козината й побеляла от ужас...

* Бойко Борисов е играл руска рулетка с напълно зареден револвер. И спечелил.

* Всъщност, той е играл руска ролетка и със зареден пистолет Макаров. И пак спечелил.

* Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов.

* Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие докато не си кажат всичко.

* Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.

* Бойко Борисов не притежава микровълнова или готварска печка, защото отмъщението е блюдо, което е най-добре да се сервира студено.

* Оригиналът на Властелина на пръстените бил с Бойко Борисов вместо Фродо. Книгата била 5 страници дълга - Бойко Борисов пребил Саурон и цялата му армия по средата на първа глава.

* Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса.

* Бойко Борисов не стъпва на пръсти. Той стъпва по пръсти.

* Не съществува такова нещо като "глобално затопляне". Просто на Бойко Борисов по едно време му станало студено и той включил Слънцето на 6.

* Последното нещо, което чуваш преди да те удари Бойко Борисов ? Не се знае – никой не е оцелял за да разкаже.

* Има ред във вселената – пространство, време, Бойко Борисов ... бъзикам се, разбира се - Бойко Борисов е първи.

* В израз на своето човеколюбие, Бойко Борисов дарил на Медицинският университет 6000 мъртви тела за научни изследвания.

* Веднъж на Бойко Борисов му дошла идеята да продава потта си като напитка. Можете да я намерите под името Red Bull

* Когато пътува в чужбина, на Бойко Борисов му се налага да регистрира всяка част от тялото си като смъртоносно оръжие, но никога не е плащал такса за това. Просто никой не е посмял да му поиска.

* Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов.

* Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.

* В първия Джурасик парк тиранозавърът всъщност не преследваше джипа. Бойко Борисов преследваше тиранозавъра и джипа...

* Според Библията, Бог създал вселената за 6 дни. Преди това обаче Бойко Борисов създал Бог като щракнал с пръсти.

* За снимките на Криминале (Pulp fiction) на Тарантино му се наложило да вземе на заем портфейла на Бойко Борисов, за да може Самюел Джексън да го използва във филма.

* Ако опитате да потърсите "Бойко Борисов" в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той теб...

* Смята се че динозаврите са измрели заради гигантски метеорит. Това е вярно, ако наричаш Бойко Борисов гигантски метеорит...

* Нищо не може да избяга от гравитационното поле на черната дупка, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки на закуска. Казва, че имат вкус на пилешко.

* Всички обичат Реймънд. Освен Бойко Борисов и аз.

* Оригиналното заглавие на филма Пришълецът срещу Хищникът е било Пришълецът и Хищникът срещу Бойко Борисов. Филмът обаче трябвало да се направи наново, защото кой ще плати 5 лева, за да гледа филм дълъг 3 минути?

* Бойко Борисов не се оглежда за коли, преди да пресече улицата. Колите се оглеждат за Бойко Борисов преди да преминат.

* Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.

* Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов.

* Бисмарк е казал "Ако английската армия акостира в Европа, ще изратя един полицай да я арестува!". Имал е пред вид, естествено, Бойко Борсов.

* Бойко Борисов не плаче, когато реже лук. Плаче лукът.

* Вместо конец за почистване на зъбите, Бойко Борисов използва бодлива тел.

* Вместо капки за очи – чили сос.

* А вместо автършейв – течна вулканична лава.

* Когато Бойко Борисов е готов да стане, той казва на слънцето, че вече може да изгрее.

* Поради това, човек трябва да стане много рано, ако иска да стане преди Бойко Борисов. Всъщност, по-разумно е изобщо да не си ляга. И пак няма да успее.

* Учените смятат, че началото на Вселената е поставено от Големия взрив. Прави са - Бойко Борисов имал газове...

* На Свети Валентин, Бойко Борисов поднася на приятелката си сърце. Кървавото, все още биещо и топло сърце на нарушител на обществения ред. Понеже е много романтичен, Бойко Борисов смята, че всеки ден е Свети Валентин.

* Бойко Борисов може да разцепи атома. С ръце.

* Когато се родил Бойко Борисов, единственият човек, който плакал е докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето.

* Бойко Борисов знае последната цифра на числото пи.

* И е броил до безкрайност. Два пъти.

* Има древна легенда, че някога огромен дракон родил човешко дете и го закалил в своя огън, за да порасне то смел и могъщ боец, невиждан дотогава. Този боец е легенда, защото скоро след като напуснал пещерата на дракона срещнал Бойко Борисов и умрял от страх.

* Драконът отишъл да търси детето си и от тогава никой не го е чувал. Освен Бойко Борисов, който чул нещо като "Не, не, нееееееееееее, не и опашката нееееееее!!!" на драконски.

* Пулсът на Бойко Борисов се измерва само по скалата на Рихтер

* На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.

* Което значи, че Екатерина Михайлова в най-скоро време ще изчезне от политическия (а и всеки друг) хоризонт...

* Лесбийки не съществуват. Само жени, които още не са срещнали Бойко Борисов.

* Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов.


Този сайт е създаден от Longanlon единствено с цел забавление. Нищо в неговото съдържание няма за цел да урони престижа или по друг начин да навреди на Бойко Борисов. Нещата не стоят така за Иван Костов обаче ;-)

Отгоре на всичко, идеята за този сайт е безсрамно заимствана от http://www.chucknorrisfacts.com/ Повечето "факти" са преписани от там, като само името е сменено.

Видях го в Yvox.net, обаче не успях да намеря оригиналния сайт, за който се говори.

9 коментара:

Анонимен каза...

Сигурно става въпрос за този:
http://bateboikoborisov.hit.bg/

Анонимен каза...

ti mai naistina go haresvash tozi, a? vsichki li jeni go haresvat ili samo tezi, koito ne go poznavat?

Unknown каза...

@Anonymous
Що, ве? Като мъж що да не ми харесва, готин си е. Виж, ако говорим като за политик, там не мога така лековато да се произнеса ;-)

Unknown каза...

@cybercrackerbg
Да, но не искам да го пиша публично. Може да го наречеш параноя, но в случая смятам, че имам някакво основание, още повече, че се оказа, че и други имат подобни усещания. Ще ти пиша на мейла - видях го в профила ти в блога ти.

Не знам за Атака и "Политика", ще отида да погледна и ще ти кажа. Това, което знам е, че в броя от 22 или 23 има голямо интервю с един човек от Плевен, бивш функционер на БСП, който описва как Луканов, Румен Петков чрез групата на Акрам са точили банките.

Unknown каза...

@cybercrackerbg
А за ББ: Познавам го някъде от 1996-7. Тогава беше охрана на дедо Тодор. Какъвто си беше тогава, такъв е и сега. В смисъл не си е вирнал носа, не се държи пренебрежително към обикновените хора, готов е да си говори с всеки не от позицията на "аз съм голяма работа", а от равни позиции. Вярно е, че има голяма доза суета, но тя е по-скоро от рода на фукнята на пуберите и няма грам от самозабравянето на политиците, които като се издигнат малко, започват да смятат, че са по-висши създания от обикновените хора. Това го казвам пак на база лични впечатления - и от ББ сега, и от сума политици.

А че не е зъл и злобен - също е вярно.

Оттам нататък не съм от хората, които само заради личните качества на един политик си определят политическите предпочитания. Някъде по-назад в един пост бях казала, че засега го одобрявам заради действията му като кмет и ще ги следя внимателно.

Ако продължава по тоя начин като кмет да решава софийските проблеми (разбира се, че не може да ги реши всички с магическа пръчка, тъй като са трупани 16 години- 2 години кмет Ал.Каракачанов, който пръста си не мръдна поради некадърност; 4 години Янчулев, който гледаше само далаверите и започна безобразията и и 11 години Софиянски, който направи далаверата всеобща и гигантска), ако не избяга като Софиянски, кандидатирайки се за президент, може и да гласувам за ГЕРБ на едни парламентарни избори - но! само след като се запозная с платформата им и видя листите им.

Т.е., личните ми симпатии към ББ изобщо не предопределят политическата ми оценка за него и за ГЕРБ.

Анонимен каза...

Бойко Борисов е лицето на цялата гангстеро-чалга култура в България. Чувал съм млади хора да казват, че са гласували за него само защото е престъпник. Според мен това, че сме допуснали толкова голям простак да стане кмет на София си е направо престъпление. Градът тъне в мизерия, кризата с боклука се задълбочава, а общината предлага Бойко Борисов за кмет на света: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=10&sub_open=10265&nxt=0

Бойко Борисов е нищо повече от един бодигард популист, така че не му се връзвайте толкова лесно. Какво прави за София ми е много интересно???? Той като запълни една дупка, сложи катерушка или нещо от сорта, плаща на десетина медии да ходят да го снимат. Това ли е решаването на софийските проблеми???????

Да не говорим, че забранява множество протести или се опитва да ги "пренасочва" в крайни квартали и така нататък. Но какво може да се очаква от един полицай-охранка.

Анонимен каза...

Вени, малко късно чета за срещата ви във връзка с bezmonitor. Нормално е да има някакъв вид "труден достъп" и т.н. Бих желала да заява, че и аз съм сред желаещите да помогнат. Ако прецените, че с нещо мога да съм ви полезна (освен с добрата воля и желание), то моля, не се притеснявайте да ме потърсите!

Unknown каза...

@cybercrackerbg
В кой брой и от коя дата във в."Политика ме цитират"? Защото това ми мнение, чието начало цитираш, съм го пуснала в клуб "Политика" от форумите на Dir.bg (http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=politics&Number=1945905680&page=1&view=collapsed&sb=5
на 23 юни. А последният брой на в."Политика" е от 23-ти, т.е. няма как да включат това ми мнение - тъй като графикът за изработване и отпечатване на седмичник е доста изтеглен и в същия ден нищо не може да се включи.

В предишния брой пак е нямало как, защото излиза на 22 юни (моят текст, чието начало цитираш, е написан на 23 юни, което може да се види във форума - дадох по-горе линка).

Затова ми е интересно и те моля да си спомниш къде точно си го видял? Не че се плаша или срамувам - аз не крия идентичността и във форумите, не само в блога, просто ми е интересно кой ме е цитирал.


Казваш "Не бих казал, че е полицай. Той е просто пластелин - готов да стане онова, което му поръчат кукловодите. Говори това, което масовото съзнание иска да чуе, но да не политиканствам... За мен е полуинтелигент, смешник и нищо повече."

Мисля, че бъркаш, тъй както бъркат тези, които смятат себе си за негови кукловоди. ББ има много качества, а основното му е животинският инстинкт и природен интелект - които компенсират липсата на образование. И той ще изиграе кукловодите си и май вече е започнал да им се изплъзва от контрола.

Защото него няма с какво да го държат. Освен откровено престъпните охранителни фирми (ВИС, СИК и т.н), в годините на прехода имаше и друг тип - които работеха на границите на закона. Такава фирма беше "Иппон" на ББ, такива бяха "Болкан Секюрити" на Румен Ралчев, "Дага Полис" на забравих кой бивш служител и още няколко. Да, при нефункционираща в областта на граждаското право правораздавателна система, което се дължи и на липсата на адекватна мадерна нормативна уредба, начинът за събирането на дългове от некоректни длъжници беше чрез охранителни фирми, които оказват натиск върху длъжника. Но разликата между първия тип (откровено престъпния) и втория (на границите на закона) е, че първите чупеха крака и ръце, подпалваха и взривяваха, отвличаха; докато вторите се ограничаваха с психологически тормоз (а едни бивши служители знаят и умеят много ефективно да те мачкат психически).

Интересно е, че същият тип политик беше дедо Тодор, лека му пръст. Без образование и култура, но с животински инстинкт и природен интелект. Когато го слагат начело на партията, тези, които го слагат - руснаците и силните фигури у нас - Антон Югов, Вълко Червенков и други, го смятат за полуинтелигент, марионетка, пластелин, от който ще се отърват, като им свърши работата. Да, ама не. Дедо Тодор ги изигра малко по малко всичките т.нар. кукловоди.

Тъй че аз виждам развитието на ББ в тази посока.

Което обаче не значи, че овтоматично го одобрявам политически. Повтарям - без да видя платформата на ГЕРБ и листите им - какви хора са вътре, не бих гласувала за тях.

@Fenia
Това е прекрасно - още един човек, готов за реални действия, а не само за плюене по блогове (както преди 1989 г. псувахме волно властта в кухнята на ракийка и салтка). Но не искам за това да пиша публично, тъй че изпрати ми мейл, за да ти кажа какво и как. Моят мейл можеш да го видиш от профила ми.

Unknown каза...

@Anonymous
Закърпени са 230 кв.м улици. Кърпенето продължава. И това при намалена - в сравнение с времето на Софиянски, със 100 млн лв субсидия за Столична община

Осветиха се маса културни обекти и градинки - така че нощем хем да е светло, което е своего рода превенцзия срещу престъпления, а от друга страна е и красиво.

Проблемът с бездомните кучета започна да се решава по европейски - не да се избиват, което освен че е жестоко, не е и ефективно. ББ започна сътрудничество с германците (което те предлагаха безуспешно на предишния кмет) за системно кастриране и ваксиниране на бездомните кучета и създаването на приюти. Това е ефикасният начин за ограничаване популацията. Прдполагам, че не ти е ясно защо избиването не е ефикасно, а другият подход е - но темата е по-дълга и ако имаш интерес, специално ще ти опиша.

Започна масирани проверки на строежите - дали замърсяват улиците при излизане на камионите и в резултат навсякъде с пароструйка мият гумите докато не блеснат. И никой не си спестява предпазните мрежи около обекта, за да не се ръси боклук около него.

Даде 12 сигнала със съответните документи до прокуратурата за образуване на предварително разследване за престъпления на висши общински служители.

Пусна проверки и установи, че фирмите за чистота лъжат и нарушават концесионния договор и ги натисна или да си вършат работата, ако не - ще развали договорите. И те се стегнаха.

Притисна концесионера "Софийска вода" да приеме коригиране на параметрите на договора, в противен случай ги заплаши с разваляне на договора. Тепърва предстоят преговорите за промяна на условията в договорите.

Спря, дори с цената на скандал, опита за подаряване на Общинска банка на бизнесмена Ковачки. После поиска дивидентът от миналата година да бъде даден на общината (защото той е на столичани, а шефовете на банката решиха да не го разпределят), в противен случай ги заплаши, че ще изтегли бюджета на София от банката, което ще я фалира.

Опита се да разкара корумпираните шефове на общински фирми. За някои успя, за други - не, защото няма никакви правомощия, смяната в бордовете е изцяло в прерогативите на Столичния общински съвет (СОС). А там по време на 11-годишното управление на Софиянски се бетонира едно безпринципно алчно грабителско мнозинство от всички партии, което е консенсусно "за" всяка далавера.